top of page
Uitgelichte berichten
Kom later terug
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.

Rita's Blog

Grenzen... hoe bewaak ik ze

Ik werd net gebeld door een hooggevoelige vrouw die mijn boek had gelezen en coaching wilde. Ze was leerkracht en vond het lastig om haar grenzen goed te bewaken. Dit lukte maar niet en daardoor kwam ze iedere dag doodmoe thuis.


Ze vertelde dat ze het gevoel had dat er zoveel van haar verwacht werd en ze vond het lastig om nee te zeggen. Ook had ze thuis een man en kinderen en was ze mantelzorger voor haar moeder. Dit alles maakte dat ze zichzelf helemaal kwijt was geraakt.


Tijdens het gesprek kwam ze tot de conclusie dat ze alleen maar aan het zorgen was voor de ander. Daar was ze helemaal klaar mee, dit wilde ze niet meer. Ze wilde leren hoe ze goed voor zichzelf kon zorgen en hoe ze haar grenzen kon bewaken.


Kun jij me daarbij helpen vroeg ze?


Ja dat kan ik zei ik, dat doe ik graag. Ik heb een prachtige methodiek die bijzonder helpend is als je als hsp’er worstelt met thema’s als grenzen, aan verwachtingen willen voldoen, perfectionisme en overprikkeling.


Het is niet heel ingewikkeld, het antwoord is er al, in jou.
Comments


Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page