top of page
minimal Office

Intervisie Begeleiding

Bij intervisie draait alles om samenwerking, groei en het delen van kennis. Intervisie is een krachtig instrument voor persoonlijke en professionele ontwikkeling.

 

Ik ben een ervaren intervisiebegeleider en sta klaar om u en uw team te begeleiden op deze boeiende reis van zelfontdekking professionele groei.

Wat is Intervisie

Intervisie is een gestructureerde, collegiale vorm van leren waarbij professionals in een vertrouwelijke omgeving bijeenkomen om kwesties en uitdagingen uit hun werk te bespreken. Het doel is om gezamenlijk nieuwe inzichten te verwerven, best practices te delen en vaardigheden te ontwikkelen. Ik faciliteer deze sessies en zorg voor een productieve en respectvolle dialoog.

Waarom Intervisie

 

 • Persoonlijke Groei: Intervisie biedt een veilige ruimte om te reflecteren op eigen handelen, waardoor de persoonlijke effectiviteit wordt vergroot.
  Professionele Ontwikkeling: Het delen van ervaringen en kennis met collega's helpt om de professionele vaardigheden te versterken en nieuwe perspectieven te ontdekken.
  Team Building: Intervisie versterkt de teamcohesie en communicatie, waardoor het team beter samenwerkt en efficiënter wordt.
  Probleemoplossing: Complexe problemen kunnen veel effectiever worden aangepakt door verschillende invalshoeken te verkennen en gezamenlijke oplossingen te vinden.

Mijn Intervisie Begeleiding

Ik pas mijn aanpak aan uw specifieke behoeften en doelen aan. Mijn diensten omvatten:

 1. Opzetten van Intervisie: Ik begeleid bij het opstarten van de intervisiegroep en help de juiste structuur te kiezen voor het team.

 2. Begeleiden van Sessies: Ik begeleid 5 intervisiesessies en zorg ervoor dat iedereen aan bod komt en dat de communicatie productief en respectvol verlopen. Een intervisiesessie bestaat idealiter uit minimaal 2 uur om het effectief te laten zijn.

 3. Feedback en Evaluatie: Ik geeft feedback tijdens en na elke sessie, zodat het team een prettige, effectieve en werkbare procedure kan blijven volgen.

 4. Maatwerk: Geen twee teams zijn hetzelfde, en daarom bied ik maatwerk oplossingen aan die aansluiten bij de behoeften van de organisatie.

 5. Zelfstandig functioneren: Als besloten wordt dat het team zonder begeleiding verder kan zal in overleg de begeleiding van het traject worden afgerond.
   

Ontdek de Voordelen van Intervisie Begeleiding!
 

Of intervisie nu nieuw is of dat er al wat ervaring is, ik ben er om te ondersteunen.

 

Laten we samen werken aan een sterker en effectiever team.

Neem vandaag nog contact met me op en wellicht kan ik iets voor jullie betekenen!

bottom of page