top of page
Uitgelichte berichten
Kom later terug
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.

Rita's Blog

Doe niet zo moeilijk

‘Jeetje zeg, jij maakt ook overal een probleem van. Denk niet zo zwaar. Kun je niet wat lichter zijn? Ik vind dat je erg ingewikkeld doet’.


Herken je dit? Ik heb me heel vaak stilgehouden omdat ik niet als zwaar gezien wilde worden. Maar eigenlijk vond ik mezelf helemaal niet zwaar. Ik dacht gewoon veel over de dingen na.


Ik houd namelijk van diepgang. Ik ontleed mezelf graag en hou ervan om te bomen over de zin van het leven. Eerlijk gezegd is dit wat ik het allerliefste doe en is dit mijn grootste passie.

Daarom past het beroep training en coaching ook zo goed bij mij. Daar kan ik die diepgang en mijn passie volop neerzetten. Daar waar een ander allang afgehaakt is ga ik door.


Ik houd ook niet van symptoombestrijding en pleisters plakken. Nee ik ga de diepte in en net zo lang door tot ik de oorzaak heb gevonden. Net als een chirurg die ook niet stopt totdat hij de ‘angel’ eruit heeft gehaald.


Ik geloof ook niet in symptoombestrijding en pleisters plakken. Voor even helpt het misschien. Maar geheid zal het probleem terug komen. Het is net als met een splinter. Als je die er niet goed uit hebt gehaald zal het op den duur ook gaan zweren.


En geloof me. Ik kan ook heel licht zijn en speels. En zo hard lachen totdat ik buikpijn heb en de tranen over mijn wangen rollen Want dat is mijn andere talent. En als deze beiden in balans zijn voel ik mij de koning te rijk!
Comentários


Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page