top of page

Inspiratiemiddag

Voor Hooggevoelige Leerkrachten

Ben je hooggevoelig en vind je het fijn om andere gelijkgestemden te ontmoeten?

Dan is deze middag vast iets voor jou.

Hooggevoeligheid is een prachtig talent, maar het kan ook uitdagend zijn en overweldigend als je niet weet hoe je ermee om moet gaan. Op deze inspiratiemiddag laat ik je zien hoe je jouw gevoeligheid in kunt zetten en kunt gebruiken voor jezelf en de kinderen.

Ontmoeten

Ben jij een hooggevoelige leerkracht die met veel passie voor de groep staat? Neem je veel waar, ben je empathisch en wil je jouw unieke gave als hsp’er graag delen in het onderwijs? Dan is deze inspiratiemiddag echt iets voor jou!

Op woensdagmiddag 8 november nodig ik jou uit om samen met gelijkgestemde hooggevoelige collega's te komen genieten van een middag vol herkenning, plezier, groei en inspiratie.

 

Deze middag staat in het teken van:
  1. Erkenning en begrip: Vaak voelen hooggevoelige leerkrachten zich niet écht gezien, gehoord en begrepen. Op deze inspiratie middag hoef je jezelf niet uit te leggen. Er is volop ruimte waarin je jezelf kunt zijn. 

  2. Inspiratie en groei: Laat je inspireren en luister naar verhalen van andere hooggevoelige leerkrachten en deel je eigen ervaringen. Samen kunnen we leren en groeien van elkaar en het is fijn om te verbinden met gelijkgestemden die weten waar het over gaat en die je begrijpen. Ontdek hoe hooggevoeligheid een enorme kracht kan zijn in het onderwijs.

  3. Je innerlijke kracht: Krijg inzicht in de kracht van intuïtie en leer deze te gebruiken als tool om het welzijn van jezelf en je leerlingen te bevorderen. 

  4. Praktische tips en tools: Ik vertel vanuit eigen ervaringen wat het ‘hooggevoelig zijn’ betekent en hoe het je leven kan beïnvloeden. We verkennen samen de unieke eigenschappen en uitdagingen die bij hooggevoeligheid horen. Je krijgt praktische tools aangereikt om met overprikkeling om te gaan.

 

Waar en wanneer is deze inspiratiemiddag?

Datum: wordt nader bekend gemaakt
Tijd: 14.30 – 17.00
Locatie: De Hoofdhof in Zwolle

Kosten: 25 euro

 

Meld je hier aan en reserveer je plek voor deze inspiratiemiddag en haal  het beste uit jezelf als hooggevoelige leerkracht.

 

Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten!

Zonnige groet,

Rita

Inspiratie inschrijven
Momenteel geen evenementen
bottom of page