google-site-verification=dGbyCe3EN_XlbDzcPPR0vbmWrcLN421lsWqpLBQvwRU blog | Rita Mulder

Blog Rita Mulder

Mijn zoon is voor een paar weken terug uit Nieuw Zeeland. En dat is echt genieten. Hij is net als mijn dochter en ik ook hooggevoelig. We kunnen samen zo heerlijk bomen over de zin van het leven. Iedere keer verrast hij mij weer met zijn wijsheid.

Het is een sterke krac...

Care for children and care for your inner child

Gister zag ik op tv de organisatie ‘care for children’ . Dat ging over hele jonge kinderen die geen ouders meer hebben en heel alleen op straat leven. Deze organisatie maakt zich warm voor deze kinderen en creeren een plek...

Herken je dat? Heb je net iets heel moois op Facebook geplaatst bijv een foto, een prachtige spreuk of tekst, een liedje of iets anders. Helemaal vanuit je hart gedeeld en vervolgens liked niemand je berichtje.😳

Wat doe je dan. Tuur je dan de hele dag op Facebook om te...

Gisteren hebben we op de boekenmarkt in Deventer gestaan. Dat is ieder jaar weer een hele happening. Horden mensen uit het hele land komen dan Deventer binnenstromen om tussen alle aangeboden boeken te snuffelen.

NicoJan is er de hele week druk mee geweest om mooie en v...

Heb jij dat ook weleens dat je ineens van het ene moment op het andere ontploft? Dat je dan ineens zo boos bent op iemand dat je jezelf even niet in de hand hebt en je dingen tegen de ander zegt die niet handig zijn?

Grote kans dat je ergens over je grens hebt laten gaa...

Op een dieper niveau heb ik altijd geweten dat ik in wezen liefde ben, het licht en ook heb ik geweten waar die heimwee vandaag kwam. Want ik wist waar ik vandaan kwam. Dat was fijn maar aan de andere kant ook erg verwarrend.

Ik kan me nog heel goed herinneren dat ik me...

Gisteren had ik een dagje voor mezelf en besloot ik met het mooie weer naar de sauna in Emst te gaan. Ik was niet de enige met dit lumineuze idee. Om me heen verzamelden zich horden van mensen en het ene ligbed na het andere werd bezet.

Vroeger zou ik er niet voor gekoz...

Ik kan verschillende momenten in mijn leven benoemen waarin ik mij slachtoffer heb gevoeld. Ik voelde me dan niet gezien en gehoord en zocht de erkenning buiten mezelf. Ik stelde de ander verantwoordelijk voor mijn geluk.

Eerlijk gezegd vond ik het slachtofferschap ook...

Iedere keer merk ik weer dat ons lichaam prachtige signalen afgeeft. Deze signalen en boodschappen kunnen ons helpen om meer inzicht te krijgen in wat we nodig hebben.

Zo had ik gisteren een cliënt met wie ik de schalingsmethode heb gedaan. Dit is een methodiek die inzi...

Flow

Herken jij dat ook het verschil tussen actie ondernemen vanuit een moeten óf actie die voortkomt vanuit inspiratie en flow? Hier zit een wézenlijk groot verschil.

De eerste actie komt vaak voort uit een angst een overtuiging, controle. Bijv ‘ik móet nu iets DOEN and...

Please reload

Recente berichten

19 Aug 2019