top of page

Coachopleiding

De Nederlandse Coach Academie leidt op tot professioneel coach

De coachopleiding wordt vaak gevolgd door mensen die in de zorg of het onderwijs werken.

Ben jij al lang op zoek naar een coachopleiding en wil jij dit talent inzetten voor anderen? Vraag een adviesgesprek met me aan.

Herken je dit: Tijdens gesprekken met anderen voel je haarfijn aan dat wat er gezegd wordt niet klopt met je eigen gevoel. Je kunt snel door de façade bij anderen heen kijken en ziet wat er echt aan de hand was. Door dit grote intuïtieve vermogen heb je een grote mate van zelfreflectie, verantwoordelijkheidsgevoel en dienstbaarheid ontwikkeld.

 

Voelsprieten

1 op de 5 mensen is gevoeliger dan de ander en hebben verfijndere voelsprieten. De meesten hebben dit talent echter vaker als een last ervaren en de enorme kwaliteit ervan ondergewaardeerd. Vaak werd hun gevoel niet serieus genomen en zijn ze zo hun eigen voelsprieten gaan wantrouwen.

 

Topcoaches

Anderen hebben deze kwaliteit verder ontwikkeld. Zij hebben een diep verlangen hun kwaliteiten in te zetten. Een hele effectieve manier om anderen hiermee te helpen is via coaching. Gevoelige mensen zijn vaak topcoaches, zodra ze deze kwaliteit verder hebben ontwikkeld. Ze kijken bij hun cliënten snel door de bullshit heen en helpen ze terug te komen bij hun kern. 

​​

Anderen helpen

Heb jij goed ontwikkelde voelsprieten en wil je anderen daarmee helpen? 

De Nederlandse Coaching Academie (NCA) richt zich op mensen die binnen hun werk een leidinggevende functie hebben of een coachende rol vervullen. Ook richt onze opleiding op mensen die zich als coach willen profileren en hun talenten willen inzetten. De NCA is door NicoJan Wallet en Rita Mulder opgericht. Samen hebben ze meer dan 25 jaar ervaring als hooggevoelige coach.

Transformeer jezelf en help anderen

Om anderen te kunnen coachen of een bloeiende praktijk op te kunnen zetten is het nodig om kennis en vaardigheden te leren. Daarnaast is het ook belangrijk om met je eigen persoonlijke proces aan de slag te gaan. Je professionele ontwikkeling als coach gaat hand in hand met je persoonlijke ontwikkeling. Want hoe beter jij jezelf kent hoe meer je ook te bieden hebt aan anderen.

 

Open Dagen

Wil je kennis maken met onze trainers en met ons programma? Meld je dan aan voor een van de informatiedagen of plan een adviesgesprek in met ons. Je bent van harte welkom!

 

Programma

Ons programma onderscheidt zich door in te zetten op professionele én persoonlijke groei. Op professioneel vlak leer je alle vaardigheden die nodig zijn om als coach toe te passen. De persoonlijke groei is gericht op het gebruik maken van de coach/jezelf als instrument. Door zelf als coach te transformeren kunnen cliënten op een veel dieper niveau worden geholpen.

Locatie

Mulder&Wallet verzorgt de coachopleiding van de NCA in Zwolle. De trainingslocatie is vanuit het grootste deel van Nederland prima te bereiken en ligt slechts enkele minuten van de snelweg.

Erkenning en certificering

Onze coachopleidingen zijn gecertificeerd door de Stichting Spotcer, een onafhankelijke beroepsvereniging voor coaches en trainers. Na de ontvangst van je diploma kun je je hier inschrijven.Tevens zijn we als opleidingsinstituut geregistreerd bij het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). Hierin staan onderwijsinstellingen ingeschreven die voldoen aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs​
 

Wil je meer informatie, kijk dan op onze website: www.coachopleidingen.com of neem contact op met mij.

Via de NCA bieden wij trouwens ook regelmatig verschillende workshops aan:

- Transactionele analyse (TA)

- Systemisch werken

- Rijk worden met coaching

 

 

 

bottom of page