top of page
Uitgelichte berichten
Kom later terug
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.

Rita's Blog

Waar gaat jouw hart van zingen?

Herken je dat? Heb je net iets heel moois op Facebook geplaatst bijv een foto, een prachtige spreuk of tekst, een liedje of iets anders. Helemaal vanuit je hart gedeeld en vervolgens liked niemand je berichtje.😳

Wat doe je dan. Tuur je dan de hele dag op Facebook om te kijken of je al likes binnen hebt gekregen of verwijder je uit pure wanhoop je post omdat je het akelige gevoel dat je erbij krijgt niet meer kunt verdragen.🙃

Tja.....

Maar... wat nu als de ander helemaal niet met jou bezig is maar vooral met zichzelf. En net als jij ook de hele dag zit te turen op het scherm of zijn berichtjes wel geliked zijn. Hoe komisch zou dat zijn. Heel Nederland in hetzelde verhaal.🥰

Maar wat doe je dan...

Je kunt er dan voor kiezen om dan maar niets meer te posten en achterover op de bank te leunen. In stilte en misschien dan maar alleen andere berichtjes te lezen en te liken en zelf onzichtbaar te blijven. Dat is de veilige manier, dat kan en is ook oké.

Je kunt er ook voor kiezen om het aan te gaan en uit je comfortzone te stappen. En alles wat er gebeurt als jij je hart opent, in liefde te ontvangen.

Misschien raakt het de oude pijn aan van het niet gezien of gehoord worden. Of misschien herinnert het je aan een gevoel van tekort schieten en er niet toe doen.

Maar het is niet die buitenwereld die jou niet ziet of hoort. Het is iets in jezelf dat aandacht vraagt en gezien wil worden. De kans is groot dat jij jezelf nog niet op waarde schat en de bevestiging nog in de buitenwereld zoekt.

Door meer zichtbaar te worden en echt jouw ding te gaan doen, kom je ongetwijfeld oude thema’s tegen, oude pijnen die je misschien liever nóóit meer had willen voelen. Oude angsten die je hebt verdrongen.

Maar uiteindelijk is het de bedoeling dat je deze tegenkomt want het biedt je telkens de gelegenheid om oude illusies te ontwarren en jezelf op een nog dieper niveau te ontmoeten.

En ja jij doet er toe!! Hoe kun je er nu niet toe doen. Je bent een kind van God Het is de bedoeling dat je straalt! Altijd!

Dus... waar gaat jouw hart van zingen? Wat is het wat jij het allerliefste doet? Waar ga jij van bruisen? Wat geeft jou de meeste energie?

Vandaag kun jij er opnieuw voor kiezen om dit te doen. Het hoeven niet meteen grote stappen te zijn. Elke stap is er weer één.

Welke stap zet jij vandaag....

Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page