top of page
Uitgelichte berichten
Kom later terug
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.

Rita's Blog

We worden gedragen

Zeven jaar geleden reisde ik voor drie maanden af naar Australië, in mijn eentje. Ik wilde mezelf uitdagen en dingen doen die ik normaal niet zo gauw zou doen. Ik stapte uit mijn comfortzone en ging (in mijn beleving) grote angsten aan.

Niet omdat mijn grootste passie reizen was en ik de wereld wilde ontdekken. Wél omdat ik een enorme drang naar groeien en ontwikkelen heb. De innerlijke reis, daar ging ik voor. En wat heeft de reis naar Australië me veel gebracht.

Soms gierde de angst door mijn lijf als ik weer bij een geldautomaat stond. Dan was ik bang dat mijn pasjes het niet deden en ik zonder geld op straat zou komen te staan. Wie zou me dan komen redden?

Ook was mijn engels niet echt ‘je van het.’ Ik overnachtte echter in hostels en daar kwam ik zulke fantastische mensen tegen dat ik wel werd gedwongen om hortend en stotend mijn verhaal te doen. Ook hier stapte ik telkens uit mijn comfortzone.

In al deze angsten heeft moed me ver gebracht. Toch realiseer ik me ook dat als je zulke grote angsten hebt en je gaat tóch, je op een dieper niveau wel een groot vertrouwen moet hebben in het leven.

Mijn liefde om te groeien en me verder te ontwikkelen en dit uit te dragen is heel erg groot. Daardoor kan ik bergen verzetten.

En hoe dan ook kom ik mijn angsten tegen als ik mijn verlangen volg. Dat kan niet anders. Maar het is aan mij wie ik de grootste credits geef. Is dat mijn angst of is dat de liefde, mijn verlangen om te groeien en deze ervaring verder uit te dragen?

De keuze is aan mij.

< Rita >

‘We worden gedragen ook als het leven ogenschijnlijk tegenslag biedt.’

Heb jij ook een passie om te groeien en verder te ontwikkelen? Ben je ook bereid om je angsten aan te gaan omdat je weet dat dit je dichter bij jezelf kan brengen? Vraag dan een gratis adviesgesprek aan. Ik kijk graag met je mee: ritamulder@hotmail.com

Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page