top of page
Uitgelichte berichten
Kom later terug
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.

Rita's Blog

De wereld... een prachtige spiegel

De laatste maanden heb ik veel aandacht besteed aan mijn angst voor geldtekort. Ik heb de angst in de ogen gekeken, gevoeld en doorleefd om vervolgens tot de ontdekking te komen dat alles wat je in de buitenwereld tegenkomt en ziet alleen maar een spiegel is van je innerlijk, want niets staat los van elkaar.

Ik ontdekte dat er een beperkende overtuiging onder lag en de angst voor geldtekort me terugspiegelde dat ik (het kind in mij) angstig is dat zij tekort schiet, niet goed genoeg is, het nooit goed kan doen. Door dit inzicht kwamen de tranen vanzelf en kon ik zien dat dit alles gebaseerd is op een illusie want ik ben al perfect zoals ik ben. Er zijn geen tekorten. Er is overvloed. Ik bén overvloed.

Wat prachtig toch dat de omstandigheden en de buitenwereld je precies dat terugspiegelen waar jouw angsten, misvattingen en illusies liggen. Door in die spiegel te kijken krijg je de kans om je illusies te ontmaskeren en je weer te herinneren wie je werkelijk bent.

Dus wil je dat je omstandigheden veranderen? Verander je staat van Zijn. Richt je niet op de buitenwereld, op je omstandigheden, maar ga naar binnen, maak contact met je diepste verlangen. Zie het, voel het en wees dat wat je ten diepste verlangt. Als het liefde is ZIE dan liefde voor je, VOEL het tot in je tenen, wees je er vervolgens van bewust dat je liefde BENT. Vanuit deze staat van Zijn zal de buitenwereld dit terugspiegelen en zullen je omstandigheden als vanzelf veranderen.

Wat spiegelt de buitenwereld jou terug?

Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page