top of page
Uitgelichte berichten
Kom later terug
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.

Rita's Blog

Pasen; ben jij jezelf trouw?

Nog een paar weken en dan is het Pasen. De laatste tijd spookt regelmatig het verhaal van Petrus en Jezus door mijn hoofd. Petrus die drie keer zei dat hij Jezus niet kende en dat vervolgens de haan kraaide. Vroeger toen ik nog voor de klas stond zong ik met de kinderen uit volle borst " Drie keer Petrus luister, drie keer kraait de haan. Drie keer Petrus heb jij de heer verdriet gedaan". Nu denk ik : wat heb ik gezongen toen... Wat was ik me onbewust van veel dingen.

Deze dagen verwonder ik me over het verhaal en ken ik de Petrus in mij. En moet ik helaas bekennen dat ik niet 3 x maar ontelbaar keer duizend mezelf verloochend heb en heb geloofd in alle illusies en negatieve gedachten en gevoelens die er waren en er ook naar gehandeld heb. En vergat wie ik werkelijk was. Liefde... niets dan liefde. Vandaag betrap ik me er nog steeds op dat ik het regelmatig weer vergeet. Maar óók dat ik het me steeds váker herinner. En daar ben ik zó dankbaar voor. Dan stroomt mijn hart over en wil ik het wel van de daken schreeuwen:

IK HOU VAN JULLIE!

Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page