Item List

Aanbod

3 Daagse Training HSP

In het onderwijs, de zorg en het bedrijfsleven werken veel hoogsensitieve personen. Ze nemen veel waar en hun zintuigen zijn sterk ontwikkeld. Als werkgevers optimaal van deze kwaliteiten gebruik kunnen maken dan bieden hsp'ers een enorme meerwaarde.

Opleiding tot HSP Specialist

Hooggevoeligheid is een onderwerp dat steeds meer onder de aandacht komt. Uit onderzoek is gebleken dat 1 op de 5 mensen hooggevoelig is. Dat betekent dat 20% van de bevolking hooggevoelig is en dat is in verhouding best een groot aantal.

Workshops

Regelmatig worden er workshops aangeboden, zoals 'het inzetten van Transactionele Analyse (TA) binnen de coaching', 'Introductie Systemisch Werken' en 'Rijk worden met Coaching'.

NCA Coachopleiding

Enkele jaren geleden hebben NicoJan Wallet en Rita Mulder samen de NCA (Nederlandse Coach Academie) opgericht met als locaties Zwolle, Apeldoorn en Amersfoort. Daarvoor hebben ze jaren gewerkt als docent bij de ACC. Wil je zelf ook coach worden of mis je vaardigheden?

Familieopstelling

In ieder familiesysteem zijn bepaalde patronen ontstaan die van generatie op generatie worden overgedragen. Deze patronen kunnen van grote invloed zijn op het leven die je nu leidt. Het kan heel helpend zijn om hier inzicht in te krijgen.