top of page
Uitgelichte berichten
Kom later terug
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.

Rita's Blog

Parels

Als ik terugkijk op mijn leven dan zie ik telkens weer dat alles precies is gegaan zoals het moest gaan.

Ook de situaties die pijnlijk waren of ongemakkelijk. Ook daarin werd ik ondersteund en gesupport door iets zoveel groters dan mezelf.

Toen ik bijv in scheiding lag voelde ik me erg ongelukkig. Ik denk dat dit de pittigste periode is geweest in mijn leven. Weggaan bij een man waar ik nog steeds van hield.

Twijfels, verwarring, pijn en onmacht voelde ik. Doe ik er wel goed aan. Klopt het wel dat ik wegga. Wat doe ik mijn kinderen aan. etc... Een pijnlijke periode.

Als ik er op terugkijk werd ik uitgedaagd om alle oordelen die anderen erover hadden los te laten. Maar vooral ook de oordelen die ik over mezelf had en daarin zachter te worden naar mezelf.

Ook werd ik uitgedaagd om het geluk niet bij een ander te zoeken maar in mezelf. Ik werd uitgedaagd om voor mezelf te zorgen ipv de macht bij iemand anders neer te leggen en afhankelijk te zijn van de zorg van de ander.

Zo zijn er veel situaties geweest in mijn leven die niet makkelijk waren maar als ik er op terug kijk kan ik zien dat het ergens goed voor is geweest en nodig om oude patronen en illusies los te laten.

Prachtige parels ... verborgen in elke situatie!

< ❤️ >

Zie jij de parels ook in jouw leven? Je wordt gedragen!

Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page