Uitgelichte berichten
Binnenkort komen hier posts
Nog even geduld...

Rita's Blog

Wat is jouw missie?

We spraken deze week een man die op onze open avond was geweest. Hij wilde zich graag opgeven voor de coachopleiding maar wist nog niet precies of hij in het eerste jaar of tweede jaar in wilde stappen. We hadden een gesprek gepland om dit samen te onderzoeken.

We ontdekten dat hij in het verleden al veel gedaan had wat betreft coaching. Nu had hij een diepe wens om te ontdekken wat hem nu precies bijzonder maakt. Daarin wilde hij graag dienstbaar zijn zowel binnen zijn werk als in een eigen coachingspraktijk.

Doordat zijn wens al snel helder werd en hij al veel gedaan had wat betreft coaching en innerlijke groei, werd duidelijk dat hij in kon stappen in het tweede jaar.

Het tweede jaar is namelijk helemaal gewijd aan specialisatie/ missie en visie en het ontdekken van jouw unieke waarde. Ook gaan we aan de slag met acquisitie en marketing zodat je ook echt kunt starten met je eigen bedrijf.

Heb jij je wens nog niet helemaal helder en wil je dit ook graag onderzoeken? Dan ben je welkom voor een oriënterend gesprek. Ook organiseren we de komende maanden weer een aantal open avonden op verschillende locaties.

- Rita -

Heb je ook altijd al een eigen coachingspraktijk willen starten maar ben je er telkens nog niet aan toe gekomen? Dan is het misschien nu de juiste tijd. We verzorgen ook open dagen. Geef je nu op:

Voor meer info: www.coachopleidingen.com

Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Rita Mulder

HSP coach en trainer

  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon

post- en praktijkadres:

 

Kolkweg 27

8055 PS Laag Zuthem (bij Zwolle)

© 2021 Wallet