top of page
Uitgelichte berichten
Kom later terug
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.

Rita's Blog

Leven in het nu

Vanmorgen heb ik een lange tijd met mijn lieve zoon Luc aan de telefoon gezeten. Hij woont al een aantal jaren in Nieuw Zeeland en is daar heel gelukkig.

Iedere keer word ik blij als ik hem aan de telefoon heb. Hij kan zo goed vanuit kwetsbaarheid verwoorden waar hij voor staat en welke dingen belangrijk voor hem zijn om een gelukkig leven te kunnen leven.

De keuzes die hij van daaruit maakt komen echt uit zijn hart. Daarin kijkt hij wat goed voor hem is en wat niet en van daaruit probeert hij zo veel mogelijk zijn leven vorm te geven.

Hoe belangrijk is het dan dat je de dingen kiest waar je het meest blij van wordt en die jou het beste tot je recht laten komen. Daarin zie ik iedere weer dat mijn kinderen hele bewuste keuzes maken.

Mijn zoon verwoordde vanmorgen heel mooi dat ‘leven in het nu’ hem de grootste vreugde geeft. En daarin is surfen voor hem zijn grootste passie die hem echt helpt om dit iedere keer weer te ervaren.

Hij vertelde dat hij helemaal op kan gaan in het water. In harmonie met iedere golf. Dat is zijn doel. Moeiteloos je mee laten voeren door de stroom.

Daarin wil hij zijn hart blijven volgen en zich niet af laten leiden door anderen.

Wat kunnen we veel van onze kinderen leren.

- Rita -

Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page