top of page
Uitgelichte berichten
Kom later terug
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.

Rita's Blog

Bezield leven

Gisteren had ik een cliënt die ik al een tijdje begeleid omdat ze in een burn out zat. Inmidels gaat het weer goed met haar en wilde ze gisteren onderzoeken waar echt haar passie ligt op het gebied van werk.

Ze had verschillende opties en had wel al een idee maar ze wilde echt ervaren wat haar hart haar ingaf. Vanuit bezieling wilde ze leven. Dat was het doel.

Ik stelde voor om een opstelling te gaan doen. Dat is een prachtige methodiek voor dit onderzoek.

Ze schreef alle opties op een papiertje, legde het intuïtief in de ruimte en vervolgens nodigde ik haar uit om op de papiertjes te gaan staan.

Met haar ogen dicht verkende ze alle blaadjes. Ze wilde vooral ervaren wat het met haar lijf deed, welke gevoelens ze erbij had en ook welke gedachtes er naar boven kwamen.

Er ontstond een prachtige zoektocht en elk blaadje gaf haar informatie. Soms was het heel verrassend wat er uitkwam en soms ook duidelijk van ‘ach ja eigenlijk wist ik dit ook al’.

Aan het eind vroeg ik haar om ook nog een blaadje te pakken voor ‘bezield leven’. Toen ze daar op ging staan werd ze het meest blij. Ze voelde heel veel ruimte, blijdschap en vreugde toen ze hier op ging staan.

Ook werd haar houding helemaal anders. Ze ging onbewust rechtop staan, handen in de zij en gaf haar borst alle ruimte.

Op dit blaadje ervoer ze dat ZIJ het middelpunt was van alles. Het werk waar ze voor zou gaan was maar een vorm waar ze haar bezieling vorm kon geven. Maar zij was het belangrijkste in het geheel!!

Tevreden en met veel helderheid ging ze naar huis.

Bezield leven!

- Rita -

Ben je ook nieuwsgierig waar jouw hart sneller van gaat kloppen en wil je ook bezield leven? Vraag dan een gratis adviesgesprek bij me aan.

Ik kijk graag met je mee.

Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page