top of page
Uitgelichte berichten
Kom later terug
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.

Rita's Blog

Op zoek naar je missie

Inmiddels ben ik alweer een paar weken terug van het retreat van Bentinho. Er is veel gebeurd daar, onder andere zijn we weer bezig geweest met onze calling/ onze roeping. En het heeft zich bij mij toch weer aangescherpt terwijl ik dacht dat ik hem al helemaal helder had.

Iedereen heeft een roeping, een missie die hij wil volbrengen op aarde en wat is het fijn als het helder is. Mijn ervaring is dat er niets is waar ik zo gelukkig van wordt. Het zet me aan tot actie en ik kan dan de hele wereld aan als ik ermee in contact ben. Mijn calling is mensen de hemelse liefde te laten ervaren. Verder wil ik ze inzicht geven in hun proces zodat ze weer gaan ervaren wie ze werkelijk zijn. Als ik het uitspreek biggelen de tranen alweer over mijn wangen.

Tijdens het retreat heb ik deze hemelse liefde een aantal keren intens ervaren. Dan voel ik puur ZIJN, tederheid, zachtheid en zoveel liefde. Er zijn eigenlijk geen woorden voor om dit gevoel te omschrijven. Het geeft me letterlijk vleugels. Dit is wie ik ben, dit is wie we werkelijk zijn. Soms hoor ik mensen zeggen "wat zweverig", maar oh wat zou ik graag willen dat je het zelf gaat ervaren. Dan verdwijnt namelijk de zweverigheid. Dan ervaar je wat werkelijk waar is! De rest is één grote illusie.

Helaas ervaar ook ik niet constant deze liefde. Dan zit er iets tussen. Een misvatting of overtuiging die ik als kind op heb gedaan. Ik doe niets liever dan die misvatting opsporen omdat het me vervolgens weer brengt bij de hemelse liefde als ik het ontrafeld heb. Niets liever help ik ook andere mensen deze misvattingen op te sporen zodat zij vervolgens ook gaan ervaren dat het één grote illusie is en ze weer ervaren wie ze werkelijk zijn. Trouw blijven aan jezelf, jezelf niet verloochenen, je hart volgen en doen wat goed voelt voor jou.

Het is mijn missie om mensen daarin aan te sporen hun hart te volgen. Huilen kan daarbij helpen, de pijn helen op plekken waar je merkt dat je jezelf verloochend hebt. De pijn in de ogen kijken en er niet voor weglopen is een manier om de poort naar je hart weer te openen. Het is mijn diepste verlangen om jou daarin bij te staan en hierin een veilige omgeving te scheppen waarin jij er helemaal mag zijn met alles.

Mijn ervaring met cliënten is dat als er ruimte komt voor de pijn er als vanzelf ook ruimte ontstaat voor jouw calling, jouw roeping. En ook daar kijk ik graag met jou mee om te ontdekken waarvoor jij geboren bent. Dat kan in individuele sessies maar ook in ons tweede jaar van de coachopleiding komt dit uitgebreid aan bod. Ik heb nog even vakantie maar als jij ook nieuwsgierig bent geworden en jij jezelf beter wilt leren kennen dan kun je wel alvast een afspraak maken. Ik heb weer zin om straks te beginnen.

Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page