top of page
Uitgelichte berichten
Kom later terug
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.

Rita's Blog

Zie je innerlijke kind

Wist je dat als je door iets geraakt wordt dit vaak niet zoveel te maken heeft met de situatie van nu maar dat het vaak te maken heeft met een overtuiging die je vroeger als kind op hebt gedaan. Het helpt dan niet als je de situatie van nu probeert te veranderen.

Wel helpt het als je op zoek gaat naar de oorzaak van jouw pijn en die is veelal te vinden in jouw jeugd. Als je die pijn die je als kind op hebt gedaan durft toe te laten is de kans groot dat de situatie in het nu ook zal veranderen.

Stel dat je het gevoel hebt dat je partner je op dit moment niet ziet en hoort. Dan helpt het als je op zoek gaat naar de overtuiging die je als kind op hebt opgedaan. De kans is groot dat jij je als kind niet gezien of gehoord hebt gevoeld door je ouders en dat je een diepe overtuiging hebt dat je er niet toe doet. Het is dan belangrijk dat je die pijn toe laat, dan kan de pijn van het innerlijke kind in jou geheeld worden.

Als je de pijn van dit innerlijke kind heelt dan is de kans groot dat de situatie in het nu ook gaat veranderen. Het kan dan zo maar zijn dat je partner je ineens wel ziet en hoort omdat jij jezelf hebt gezien en gehoord. Je partner hoeft jou dan niet meer te bevestigen omdat jij zelf ziet en hoort. Dat geeft zoveel vrijheid en geluk. Zowel voor je partner als voor jou. De ander is dan niet meer verantwoordelijk voor jouw geluk omdat je in staat bent daar voor jezelf te zorgen.

Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page