Uitgelichte berichten
Binnenkort komen hier posts
Nog even geduld...

Rita's Blog

Verstrikt raken in je familiestysteem

Ik kom regelmatig mensen tegen die al veel gedaan hebben in hun persoonlijke proces maar toch telkens tegen dezelfde blokkades aan blijven lopen die onoplosbaar lijken te zijn. Dat kan komen omdat de dieperliggende oorzaak daarvan in het familiesyteem gelegen is.

Heel vaak komt het voor dat kinderen het lot van hun vader en moeder op zich nemen zonder dat ze zich daar bewust van zijn. Het kan ook zijn dat je ‘verstrikt’ bent met iemand uit een vorige generatie waar je geen weet van hebt, maar wat wel veel impact heeft op je leven.

Depressieve gevoelens en je ongelukkig voelen kunnen hier het gevolg van zijn. Als je je hier niet bewust van bent kan dat veel verwarring veroorzaken. Je voelt je niet gelukkig maar je begrijpt maar niet waar dat vandaan komt . Een familieopstelling is dan een prachtige gelegenheid om inzicht te krijgen in jouw probleem, blokkades op te heffen, kindstukken te helen en dingen die niet van jou zijn terug te geven aan degene waar het hoort.

- Wil je hier meer over lezen? Lees dan mijn boek 'de verborgen schat van hooggevoelige leerkrachten' Hierin beschrijf ik uitgebreid hoe familieopstellingen werken. -

Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Rita Mulder

HSP coach en trainer

  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon

post- en praktijkadres:

 

Kolkweg 27

8055 PS Laag Zuthem (bij Zwolle)

© 2021 Wallet