veer.jpg

Opleiding tot HSP specialist

Juiste begeleiding

Hooggevoeligheid is een onderwerp dat steeds meer onder de aandacht komt. Uit onderzoek is gebleken dat 1 op de 5 mensen hooggevoelig is maar nieuwe onderzoeken zeggen dat het percentage nog hoger ligt. Omdat hooggevoelige mensen een diepgaande informatieverwerking hebben is de kans groter dat ze sneller overprikkeld raken en daardoor in een burn-out terecht komen. Juiste ondersteuning en begeleiding is dan essentieel!

 

Ben jij directeur, leerkracht, ib’er? Ben jij hooggevoelig en kom jij op je werk ook veel hooggevoelige mensen/leerlingen tegen? Heb je een wens om jezelf verder te ontwikkelen en vind je het ook fijn om hooggevoelige volwassenen of leerlingen de juiste begeleiding en ondersteuning te bieden? Dan is deze opleiding echt iets voor jou. Leer wat de kenmerken en problemen zijn van hsp’ers maar ken ook de prachtige kernkwaliteiten die ze bezitten!

 

Wat je leert

In de opleiding komt het volgende uitgebreid aan de orde:

 

  • Je krijgt kennis over de kenmerken, kwaliteiten, valkuilen, uitdagingen van hooggevoeligheid.

  • Je krijgt praktische oefeningen, tools en technieken aangeboden; powerpoint, onlineprogramma (8 modules), meditaties, boeken ed, om hooggevoelige mensen goed te kunnen begeleiden.

  • Je leert hoe je af kunt stemmen op hooggevoelige mensen en hoe je je eigen intuitie kunt gebruiken om ze de juiste ondersteuning te bieden.

  • Je leert op een praktische manier hoe hooggevoelige mensen op mentaal, fysiek, emotioneel en spiritueel niveau de balans kunnen herstellen zodat ze weer optimaal kunnen functioneren.

  • Je leert de waarde erkennen van jezelf en je hooggevoeligheid. Liefde voor jezelf biedt stevigheid en zelfvertrouwen waardoor jij (en de leerlingen op school) weer met plezier en energie je vak kunt beoefenen. 

 

Door de juiste begeleiding te bieden aan hooggevoelige mensen kunnen scholen en bedrijven optimaal van de kwaliteiten van hsp’ers gebruik maken. Zo bieden hooggevoelige mensen een enorme meerwaarde aan de maatschappij. 

 

Hoe lang de opleiding duurt

De opleiding bestaat uit 5 zaterdagen, met een tussenpoos van 3 weken.

De opleiding wordt gegeven in Zwolle (Berkum) en we komen van 10.00 – 16.00 bij elkaar.

 

Voor wie het ontwikkeld is

Deze training is met name ontwikkeld voor hooggevoelige leerkrachten, ib'ers en directeuren die meer willen weten over het onderwerp, zichzelf verder willen ontwikkelen en die op hun werk hun talent in willen zetten voor anderen.

 

Na deelname ontvang je een diploma.

OPEN AVOND

10 maart ZWOLLE

aanmelden >

Tarieven

Ik hanteer een all-in prijs voor:

* De praktijktraining: intervisie, begeleiding, studiemateriaal, map, online programma, powerpoint, boek Rita:

  'De verborgen schat van hooggevoelige leerkrachten'

* Beoordeling scriptie, diploma

* Consumpties: onbeperkt koffie en thee tijdens de praktijkdagen

€ 1990 (incl. btw)

€ 1250 (particulieren krijgen een korting van €74O)

Als je je inschrijft vóór 28 jan. 2022 krijg je introductiekorting van €100.

Ook mogelijk te betalen in 5 termijnen.

Data                                                       

zaterdag 26 maart

zaterdag 16 april

zaterdag 7 mei

zaterdag 28 mei

zaterdag 18 jun

OPEN AVOND

10 maart ZWOLLE

aanmelden >