top of page

Workshop Hoogsensitiviteit als kracht: 'werken met je intuitie'

Intuitie

'Wanneer we gebruik maken onze intuïtie zijn we als de sterrenhemel: we turen naar de wereld, niet door twee ogen, maar door talloze ogen'. - Clarissa Pinkola Estés -

Je hebt het vast wel eens meegemaakt dat je aan iemand dacht terwijl dat heel lang niet gebeurd was en plotseling belt diegene je op of kom je deze persoon tegen. Of je krijgt ineens een antwoord op een vraag die je al een tijd geleden gesteld hebt. Je weet op dat moment niet waar dat gevoel vandaan komt, maar je weet wel dat het klopt. Zo zijn er tal van voorbeelden te noemen waarbij het onbewuste spreekt en je antwoord geeft. Vaak hoef je alleen meer heel stil te worden en te luisteren. Je hart fluistert je het dan in.

Als je hooggevoelig bent heb je dit prachtige talent, die sterke intuitie. Door meer zelfvertrouwen te ontwikkelen ga je ook automatisch meer vertrouwen op je intuitie. Het hart weet en ziet dingen die voor het oog onzichtbaar zijn. Juist hooggevoelige mensen hebben een groot intuitief bewustijn omdat ze veel meer zien en waarnemen dan de sensitieve mens. Ook zijn hooggevoelige mensen hartmensen. Ze vinden het belangrijk om te leven vanuit het hart. Die diepe verbindingen die er dan ontstaan maakt hen gelukkig. Als je je intuitie meer inzet en veel vaker je hart laat spreken ga je veel meer zien en kun je ook intenser genieten van het leven.

Tijdens deze workshop gaan we werken met je intuitie.

Je leert:

- contact te maken je intuitie

- hoe je meer je hart kunt laten spreken

- meer te vertrouwen op je innerlijke stem

- af te stemmen op jezelf en op de ander

- hoe je je intuitie kunt toepassen in je dagelijkse leven

Methodes:

* meditaties/visualisaties

* intuitief tekenen

* opstellingenwerk/systemisch werk

* engelenkaarten

* ....

Datum: donderdag 20 mei

Tijd: 10.00 - 16.00

Kosten: €95

Locatie: Zwolle

bottom of page