top of page

Het geheim van Creatie

Heb jij ook een droom die al lange tijd ligt te sluimeren en waar je nu echt voor wilt gaan? Maak dan nu je droom waar! Echter dromen kunnen alleen waar worden als je weet wat je graag wilt èn als je ook bereid bent daarin stappen te zetten.

Vanuit ervaring kennen wij de angsten en de beren die je tegen kunt komen als je gaat voor je droom. Toch is de vervulling zo groot als een droom werkelijkheid wordt, dat we er toch iedere keer weer voor kiezen om onze angsten aan te gaan. Die angsten en beren op de weg bleken trouwens achteraf vaak spoken onder ons bed en minder groot dan we van te voren hadden gedacht.

 

Stel jezelf eens de volgende vragen:

Laat jij je vaak teveel leiden door de dag en externe omstandigheden waardoor je te weinig tijd vrij maakt voor wat je echt wilt? Wil je dolgraag veranderen en meer gehoor geven aan intuïtieve ingevingen? Heb je zin in iets nieuws? Een nieuwe baan? Ander werk of een ander huis? Meer rust en tijd voor sociale contacten? Heb je behoefte aan nieuwe vriendschappen of ontmoetingen? Heb je behoefte aan meer geld of een nieuwe relatie? Wil jij patronen doorbreken?

Dan stellen wij jou de vraag:

Wat heb je tot nu toe gedaan om dit in je werkelijkheid te brengen?


Wanneer je geen focus hebt en afwachtend bent kan dat wat je graag wilt niet gemanifesteerd worden. Focus vraagt om voorbereiding. Het vraagt om tijd voor bezinning, voelen, intuïtie en stilte. Door stilte kan helder worden wat jouw plan en verlangen is. Daarna kun je ermee aan de slag.
 

Heb jij zin om samen met ons het creatieproces te spelen? Kom dan naar onze workshop op zaterdag 18 januari 2020 in Zwolle: ‘Het geheim van creatie’. Myrjan Vroom en ik zijn er weer klaar voor om samen met jou te onderzoeken wat je droom is en welke stappen er nodig zijn om jouw droom vorm te geven.
 

Geef je dan nu op!

Wist je dat plezier en lichtheid ervoor zorgen dat jouw droom nog sneller werkelijkheid wordt?!

Ik organiseer deze workshop samen met mijn collega Myrjan Vroon.

Myrjan Vroom werkt als coach, energiewerker en trainer sinds 2008. Ze heeft vòòr de start van haar praktijk bijna 10 jaar ervaring in het bedrijfsleven opgedaan. Hiervan waren de laatste zes jaar als Senior accountmanager bij een grote uitgeverij. Goed luisteren, lef en een goede afstemming waren haar talenten in de sales.
 

Ze kwam erachter vooral grote interesse te hebben in de klant zelf en zijn verhaal. Het ontwikkelen van haar intuïtie en de kennis over de kracht van het Nu, energie, creatie en de universele wetten zorgden ervoor dat ze het leven door een andere bril ging zien. Vanuit vertrouwen besloot zij een totaal ander pad in te gaan. Een switch die haar veel rust, vertrouwen en positieve energie heeft gebracht. Myrjan haar expertise is intuïtie.
 
Wil je meer weten over Myrjan, neem dan een kijkje op haar site:
www.myrjan.nl
 

inschrijven
bottom of page