Aanbod

Workshops

Ik bied regelmatig workshops aan over deTransactionele Analyse (TA), het geheim van creatie, het innerlijke kind, grenzen stellen en familieopstellingen. ​

5 daagse training

In het onderwijs werken veel hooggevoelige leerkrachten. Ze nemen veel waar en hun zintuigen zijn sterk ontwikkeld. Als een school optimaal van deze kwaliteiten gebruik kan maken dan bieden hooggevoelige leerkrachten een enorme meerwaarde aan het onderwijssysteem.

Familieopstellingen

In ieder familiesysteem zijn bepaalde patronen ontstaan die van generatie op generatie worden overgedragen. Deze patronen kunnen van grote invloed zijn op het leven die je nu leidt. Het kan heel helpend zijn om hier inzicht in te krijgen.

Lezingen

Tijdens mijn lezingen over hooggevoeligheid, transactionele analyse, systemisch werk vertel ik vanuit eigen ervaringen wat ervoor nodig is om stevig in je schoenen te staan en weer plezier te hebben in het leven.

Coachopleiding

Al enkele jaren werk ik, samen met mijn partner, als docent bij de Nederlandse Coach Academie (NCA) met als opleidingslocatie Zwolle, Wageningen en Amersfoort. Wil je zelf ook coach worden of mis je vaardigheden?

Please reload

Hooggevoelig

'Do not apologize for being sensitive and emotional.

It means you have a big and beautiful heart'

- Anna Grace Taylor -

  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon

post- en praktijkadres:

 

Kolkweg 27

8055 PS Laag Zuthem (bij Zwolle)

© 2016 Wallet