Aanbod

Opleiding tot HSP specialist

Hooggevoeligheid is een onderwerp dat steeds meer onder de aandacht komt. Uit onderzoek is gebleken dat 1 op de 5 mensen hooggevoelig is. Dat betekent dat 20 % van de bevolking hooggevoelig is en dat is in verhouding best een groot aantal.

3 daagse Training HSP

In het onderwijs, de zorg en het bedrijfsleven werken veel hooggevoelige personen. Ze nemen veel waar en hun zintuigen zijn sterk ontwikkeld. Als werkgevers optimaal van deze kwaliteiten gebruik kunnen maken dan bieden hsp'ers een enorme meerwaarde.

Coachopleiding voor HSP

Enkele jaren geleden hebben NicoJan Wallet en Rita Mulder samen de NCA (Nederlandse Coach Academie) opgericht met als locaties Zwolle, Apeldoorn en Amersfoort. Daarvoor hebben ze jaren gewerkt als docent bij de ACC. Wil je zelf ook coach worden of mis je vaardigheden?

Familieopstellingen

In ieder familiesysteem zijn bepaalde patronen ontstaan die van generatie op generatie worden overgedragen. Deze patronen kunnen van grote invloed zijn op het leven die je nu leidt. Het kan heel helpend zijn om hier inzicht in te krijgen.

Workshops

Regelmatig worden er workshops aangeboden over de transactionele analyse (TA), het geheim van creatie, het innerlijke kind, grenzen stellen en familieopstellingen. ​

Lezingen

Tijdens lezingen over hooggevoeligheid, transactionele analyse, systemisch werk vertelt Rita Mulder vanuit eigen ervaringen wat ervoor nodig is om stevig in je schoenen te staan en weer plezier te hebben in je werk.

Please reload

Hooggevoelig

'Do not apologize for being sensitive and emotional.

It means you have a big and beautiful heart'

- Anna Grace Taylor -