top of page

Soulkey hypnose

Laat je hart spreken

Ik krijg veel cliënten in mijn praktijk die worstelen met angst, overprikkeling, grenzen en verdriet. Hun diepste verlangen is om weer rust te ervaren en volop te genieten van het leven waarin ze helemaal zichzelf mogen zijn. Ook komen cliënten met levensvragen. Een soulkey sessie geeft veel inzicht in oude patronen en helderheid op de volgende vragen:

  • Waarom loop ik telkens tegen dezelfde dingen aan en waardoor komt het dat ik zo vaak angst ervaar?

  • Waarom vind ik het zo lastig om mijn grenzen aan te geven en waarom zorg ik beter voor de ander dan voor mezelf?

  • Hoe kan ik meer rust ervaren en volop genieten van dit leven?

  • Wat is de reden dat ik in deze familie ben geboren?

  • Wat is de zin van het leven? Waarvoor ben ik geboren op aarde?

  • Wat is mijn missie?

 

Tijdens een soulkeysessie krijg je een dieper inzicht in jezelf en antwoord op vragen die je stelt. Het antwoord is er al, je hoeft alleen maar te luisteren en je hart laten spreken.

Martin Peterson, master hypnotherapeut en performer, verbeterde diverse methodes om cliënten te helpen met hypnose. Wetende dat het antwoord in de mens zelf verborgen zit, ontwikkelde hij een spirituele vorm van hypnose, de SoulKey® sessie.

De SoulKey techniek is bijzonder krachtig. Het kan fysieke problemen oplossen, trauma's helen en dieperliggende oorzaken blootleggen die eerst niet zichtbaar waren. Op diepere onderliggende lagen kan er een grote transformatie ontstaan waardoor er meer rust en vertrouwen komt in het leven van de cliënt.

De Soulkey therapie is een combinatie van exclusieve technieken en methodes, die sinds 2002 door Martin Castor, zijn (door)ontwikkeld middels regressietherapie, zielereizen, hypnose sessies over het huidige leven en over het leven tussen de levens. Het is erop gericht om  om de klant de best mogelijke ervaring te geven, dichter bij zijn of haar eigen ziel en bewustzijn te komen en zodoende te profiteren van een maximum aan zelfontwikkeling!

Advanced Past Life Regression (PLR): vorige levens

Tijdens een soulkeysessie kun je teruggaan naar vorige levens. Daardoor kun je inzicht krijgen in blokkades die je in dit leven tegenkomt maar waarvan de oorzaak in een vorig leven is gelegd. Door terug te keren naar vorige levens krijg je inzicht in het probleem en de mogelijkheid om je los te maken van deze blokkades. Hypnose kan enorm krachtig zijn om verstoringen die in een vorig leven aan de orde waren te herstellen zodat je dit leven ten volle kunt leven.

Life Between Life (LBL): reizen tussen levens

In de soulkeysessie kun je reizen tussen levens. Je kunt ontmoetingen maken met gidsen, overleden dierbaren, je zielengroep en mensen die op dit moment een belangrijke rol spelen in je leven. Je kunt vragen stellen en informatie krijgen over keuzes die je in dit leven nog wilt maken of al hebt gemaakt. Dit kan veel verduidelijking geven over de persoonlijke omstandigheden van dit huidige leven. Ook kun je raad en belangrijke boodschappen ontvangen die belangrijk zijn voor het proces waar je nu in zit. Deze boodschappen zijn  ondersteunend, helpend en bieden vaak veel troost aan de cliënt. De contacten die er gelegd worden binnen de life between lifes worden vaak ervaren als grote cadeaus!

Heel graag begeleid ik jou in dit prachtige unieke proces!

Kosten

€120 per sessie (anderhalf uur)

.

bottom of page